Tilbud

Sådan siger du nej uden dårlig samvigtighed

349,00 DKK

3 vidoer af ca.20 min + et smukt dokument for 27 nej-sætning

I løbet af en lille time vil du blive vist metoder hvordan du kan sige nej! til ting der ikke fungere for dig…og og tilmed uden at få dårlig samvittighed. Alt for mange gå kompromis med den de er og det de vil – og glemmer sig selv. Dette mikro.kursus er begyndelsen til at du kan finde dig selv, og dine grænser

Jeg købte kurset af Jesper, da jeg i periodevis kan have svært ved at sige fra, særligt overfor dem som jeg gerne vil glæde. Selvom jeg godt ved det er mig selv jeg straffer i sidste ende, når energikoppen er fyldt og bægeret vælter, kan det være svært at vurdere hvornår nok er nok. Kurset har givet mig nogle gode redskaber som jeg kan gøre brug af, og en større forståelse for, at det er MIG som er den vigtigste. Jesper er god til at formidle og har en beroligende måde at tale på. Jeg kan klart anbefale andre at lytte til Jespers mini-kursus hvis I kan genkende nogle af de samme udfordringer som jeg har.

Carina, 32år

“Endelig dukkede det kursus op, som jeg har manglet i mange år.

Jeg anser mig selv for, at være et ordentligt menneske og dette har nok været min akilleshæl i forhold til at jeg har haft meget svært ved at sige fra.

Kurset har givet mig nogle brugbare redskaber til at sige fra – på en ordentlig måde, så jeg fremadrettet kan få ændret på gamle uhensigtsmæssige mønstre.

Så i fremtiden vil jeg med inspiration fra undervisningen sige ”Nej tak” på en god måde og derfor være mere tro mod mig selv og egne ønsker.”

Ann K, 53 år

“Jeg købte kurset fordi jeg var mega dårlig og sige nej og nej tak. Jeg har haft så svært ved og sige nej til min familie samt venner og kollegaer. Igennem dette mikro kursus har jeg fået nogle metoder, hvor jeg har lært og sige nej. Jeg kom meget til og tænke på hvor svært jeg egentligt havde det med og sige nej. Så med denne nye viden vil jeg til og sige nej og mere fra. Så tag Jespers mikro kursus og lær og sige nej hvis du har svært ved det”

Simone, 24 år