Sådan får du alt det, du drømmer om - du bliver overrasket over, hvor enkelt det faktisk er

Forleden snakkede jeg med en dame, hvor vi snakkede om drømme for vores liv. Det var en inspirerende samtale. Da jeg var nysgerrig på hendes drømme, fortalte hun mig, at hendes drømme var meget jævne, og de dybeste blot handlede om at klare den ene dag efter den anden, og komme så let igennem dagen som overhovedet muligt… Og så at hendes børn havde det godt.

Der er INTET forkert i hendes drømme. INTET!!!!

Og når det så er sagt, så er barren måske sat lidt lavt.

Jeg fortalt hende så om nogle af mine drømme. Jeg fortalte hende bl.a., at jeg nogle gange kunne blive helt “bange” for, om jeg havde tid til alt det, jeg gerne ville. Jeg har så mange steder på jorden, jeg gerne vil se. Så mange mennesker, jeg gerne vil møde. Så mange oplevelser, jeg gerne vil leve ud osv.

Jo mere jeg snakkede, kunne jeg se på hende, at der blev tændt en lille flamme i hende. Jeg spurgte hende, hvad hun mon tænkte, og hun sagde “Gud ja, sådan kan man jo også have det. Og når du sætter det sådan op, Jesper, har jeg da også et par ting, jeg gerne vil. Et par steder jeg rigtig gerne vil se… MEN det kan jo nok ikke lade sig gøre”

Og der døde den så!

Der døde hende vision. Hendes drøm –  lige efter ordet MEN.

luggage, travel, sunlight

“Men hvad nu hvis det kan lade sig gøre?”.

Hun blev helt stille. Virkede måske endda en smule trist i det.

 

Jeg kiggede på hende og spurgte så: “Men hvad nu hvis det kan lade sig gøre?”. Hun kiggede lidt slukøret på mig og sagde “ Det tror jeg ikke det kan, fordi….”

 

Alt hendes livskraft. Alt hendes livsenergi trak hun ud af sig selv. Alt hendes livsglæde var som pist væk. Borte.

 

Men tro mig, min ven. Alt hvad du ønsker dig af livet. ALT! Det kan du få. Og det er let. Der er kun en eneste ting, der forhindrer dig i at få det, du gerne vil have… Og det er dig selv og dine overbevisninger om, hvad du fortjener og ikke fortjener i livet. Det er det eneste, der står imellem dig og det, som du drømmer om. Imellem dig og din livsglæde.

 

Der er ingen økonomiske begrænsninger – for hvis du virkelig vil det, så finder du også en vej til at nå det. Hemmeligheden er nemlig, at der er mere end en vej til at nå det, du gerne vil. Der er tusind veje… Og du behøves ikke at kende dem for at nå din drøm. Du kan blot udvise tillid til universet og dets plan for dig. Så lyt til din intuition og tag action på det, den fortæller dig. Ligegyldigt hvor tosset, dit rationelle jeg synes, det er. 

Når vi følger vores intuition, gør vi det ud fra et sted i hjertet og ikke ud fra hjerne. Vores hjerne er nemlig dum. Den kan nemlig kun gøre noget, den allerede har gjort før. Så stop med at tænke dig til løsninger. Stop med at tro på, at du kan finde svaret ved at tænke dig til det. 

Den bedste måde at finde et svar… Ja, det er at stille et spørgsmål. Et spørgsmål, der åbner op for at vise dig en ny vej til det, du gerne vil.

Hvis nu hende damen havde stille sig selv dette spørgsmål; “Hvad skal der mon til, for at jeg kan gøre….?” eller “ Hvad nu hvis det er muligt at gøre… Hvilke tre ting kan jeg så gøre i dag for at komme tættere på min drøm?”

Det er spørgsmål, der åbner op, og hvor du ikke skal tænke, men blot lytte til hvad der mon så kommer til dig. Det kan være, det vises i en bogtitel. En udsendelse du ser i TV. Et ord der kommer til dig under badet, eller imens du cykler. Et billede der inspirerer osv. Der er mange veje til svaret.

Sagt på en anden måde… Ask and you shall receive. 

Og alt imens du stiller spørgsmål, og ikke mindst lytter efter svaret… Så elsk dig selv!