Sådan startede rejsen til at Unf#cke livet

En dag går det op for mig, at meget af det som jeg bliver fyldt med i både selvudviklingens-, I optimeringens-, eller I performances-navn. Ja- det er en kæmpe stor løgn.

En løgn der dybeste set har til formål, at fastholde os som små og uværdige mennesker – selvom det modsatte bliver sagt.

Hvorfor kan jeg sige det – jo for jeg kunne se, at langt de fleste af mine og andres handlinger slet ikke er noget som vi gør bevidst. Vi er “styret” af noget meget større end det. Og her taler jeg ikke om noget spirituelt eller lignende. Nej her taler jeg om den lillebitte djævel der sidder bag øret hos os alle og hvisker ukvemsord og derud over fortæller os hvor dårlige vi er til at tabe os, hvor tykke vi er, hvor uduelig vi er til at udføre vores arbejde, hvor lidt vi fortjener at få kærlighed og være sammen med vores drømme partner.

Den lillebitte satan har mange øgenavne; Men jeg kender og kalder den primært Selvsabotage.

Og det er her at, netop du og jeg og os alle sammen, der bare er en lidt ærlige overfor os selv må erkende at vi bliver negativt påvirket af den lille djævel.

Ofte har vi været påvirket af den lille djævel det meste af livet, og for nogen opleves det som en tinnitus – en konstant summen af negative og nedgørende ord og sætninger

Men den summen kan forhindre os i, at skabe os det liv som vi dybest set gerne vil. Et liv hvor vi kan være helt frie. Eller til at få og opnå den kærlighed eller formue, som vi ønsker os. Eller at få drømmejobbet eller en jordomrejse, som også er på ønskelisten.

Du kan følge mig her:

Jeg begyndte at studere, hvorfor var jeg og så mange andre plaget af denne summen af negative stemmer… og ikke mindst hvordan man kan komme af med den.

Jeg lærte ret hurtigt, at de der fortæller dig du kan komme af den negative summen af stemmer de lyver! Men du kan lære at skrue ned for den. Ja- endda at blive ven med den og med enkle og få metoder selv tage styringen over den – og derved styringen over dit eget liv.

Derfor er min mission i livet, at vise dig, hvordan du kan skrue ned eller måske endda tæmme den negative djævel og summen og rent faktisk gøre, være og blive det du drømmer om.