"Jeg hjælper dig med at give slip på at det crap der stopper dig i at leve et meningsfyldt og fortryllende liv"

Foredrag

Foredrag du ikke vil hjem! I perioder gennempløjer jeg landet med mit foredrag, om hvordan du stopper med at stoppe dig selv. Få sted, tid og biletter her.

Kursus

Opløftende kurser, e-bøger andre andre online ting der nok skal vise dig hvor helt igennem et fantastiske menneske du er, og hvordan du får dine drømme frem og sat action på dem.

Blog

Inspirerende blogs, der med humor viser dig hvor let det egentlig er at leve et glad liv, selv med en hverdag fyldt af sure sokker, madpakke og en fucking irriterende chef.

Blogs

F#cker du ofte dig selv og dit liv op?

Jeg skal være den første til at sig, JA! det gør jeg. I dag heldigvis betragtelig mindre end før i tiden.

Jeg har igennem de sidste 25 år læst de “rigtige” bøger, taget de “rigtige” kurser. Siddet i zen stilling og mediteret til min bagdel var øm og blå. Jeg har gået  i den ene terapi efter den anden. Banket i puder. Skreget min vrede ud. Jeg har været til coaches – plus selv tilmed tagert 3 coach uddannelser – for at lære at sætte målog være høj motiveret. Jeg har lavet en masse visionboards. Arbejdet med mit mindset. Jeg har fået healing.Jeg har været til clairvoyant.  Jeg har malet mine følelser og drømme ud. Jeg har studeret østen og vesten mystik og filosofi til jeg var helt ør i hovedet.

Jeg havde gjort ALT det rigtige!!!! MEN hvorfor var jeg så stadig ikke lykkelig?

Pludselig en dag, igennem mine tåger at selvmedlidenhed, kunne jeg se, at det ikke kun var mig der aldrig rigtig nåede drømmene.

Det ikke kun var mig der ikke havde det job jeg drømt om. Den partner jeg virkelig gerne ville have. De penge jeg drømt om osv.

Læs her, hvad det pludselig var jeg kunne se…og som ændrede mit liv radikalt – og der kan ændre dit liv også.