Og jeg tror på at livet skal være fuld af lethed og glæde…og gerne en masse varm kaffe.

Begyndelsen

Jeg er født i 1970 i Silkeborg og har 2 søskende. Min mor og far er ikke skilt. Jeg har en datter på 20 år. Jeg har haft mange typer af jobs og mange karrierer. Desuden har jeg boet i Storbritannien og på Kreta. Jeg ser mig selv som verdensborger, og jeg elsker at rejse og være på farten til nye eventyr.

passionen

Om den mere hardcore del af mig er der at sige, at jeg er certificeret life-coach samt transformations-coach. Knap 20 år har jeg været lærer i empowerment og personlig vækst. Udover dette har jeg arbejdet inden for detailhandel, it, det pædagogiske felt samt konsulentvirksomhed.

glæden

I dag er jeg Visionær og tilbyder undervisning i, hvordan du finder din vej i livet samt udlever dine visioner. Jeg hjælper dig med at skabe det liv, hvor du er lykkelig og glad, og som fuldender dit livsformål. Desuden er mit vigtigste "job" at fylde mig med glæde hver dag og fortælle andre at glæde er en mulighed i livet.

fundamentet

Essensen

Essensen i mit virke er at åbne og vise den gaven det er at tilføje mere glæde i livet og se livet ud fra dét perspektiv. Desuden igennem glæden at blive opmærksom på at du kan skabe alt, hvad du ønsker dig i livet.

Mine overbevisninger

Alle har ret til at leve et liv i fuld frihed.
Alle har ret til at vælge det liv, de ønsker at leve.
Glæde er den naturlige tilstand.
Livet er sjovt og fuld af lethed.
Alle er hele, smukke og ok, som de er.

mine værdier

Fællesskab
Glæde
Troværdighed
Kærlighed
Ansvar

By being you, you are fulfilling your greatest purpose

Luk menu