HVAD NU HVIS GLÆDE ER ET VALG?

GLÆDEN VED GLÆDEN

I vores jagt på lykke her og nu har vi så helt glemt glæden? Og selvom lykken blot er et øjeblik, og glæden er en mere statisk tilstand, er det som om, vi helt har glemt at være glade. Helt har glemt, hvad glæden rent faktisk kan gøre for os.

Jeg vil gerne invitere dig til at genopdage glæden og opleve, hvordan du med glæden i hånden kan skabe et mere meningsfuldt (arbejds)liv, et bedre parforhold og mere frihed. 

Jeg vil gerne invitere dig til at genopdage glæden og opleve hvordan du med glæden i hånden kan skabe et mere meningsfuldt (arbejds)liv, bedre parforhold og mere frihed. 

Fra Kjellerup til Kreta

Hvad sker der, når man sælger alt, hvad man ejer ? Hvad sker der, når man rejser ud helt uden planer og kun ved, hvor man skal overnatte de første 3 nætter? 

Hvad oplever man så? Hvem møder man mon? Hvad sker der mon?

Dette er et anderledes rejseforedrag, som handler om at turde lytte til den indre stemme og gå ind i flowet og glide med. 

I foredraget vil vi se på de begrænsninger, som vi har, og som stopper os i at tage springet og følge hjertet og lysten

ET PAR ORD MED PÅ VEJEN

"Hvordan det ville være at træffe alle dine livsvalg ud fra glæde - og mindre ud fra frygt og nøjsomhed? Ville du måske vælge anderledes, end du har gjort i dag? I min verden er glæde blot et valg. Noget du vælger til eller fra hver eneste dag. I hver eneste situation"
Jesper Strange
Visionary life coach

FÅ MERE GLÆDE, PASSION OG FRIHED I DIT LIV

Luk menu